Ранч необуздане страсти

У драми "Love Ranch", Грејс и Чарли су власници једног од првих легалних бордела у Невади. Када Чарли, желећи да прошири своју пословну империју, на ранч доведе боксера Арманда, настаје љубавни троугао чије ће последице бити трагичне. Играју Хелен Мирен и Џо Пеши.

"Love Ranch" (Ранч љубави) је последњи филм режисера Тејлора Хакфорда („Официр и џентлмен" и „Реј"), са Хелен Мирен (која је и режисерова супруга) и Џоом Пешијем у главним улогама.

Ова драма је горко-слатка прича која постаје експлозивна када учесници љубавног троугла изгубе контролу и пређу границе дозвољеног понашања.

Радња филма смештена је у касне седамдесете XX века и говори о Грејс (Хелен Мирен, добитница Оскара, три Златна глобуса, четири Емија и четири награде БАФТА) и Чарлију Бонатемпу (Џо Пеши из филмова „Добри момци", „Разјарени бик", „Казино", „Било једном у Америци", „Рођак Вини", „Сам у кући"), две изузетно упечатљиве личности које живе „на ивици".

Грејс и Чарли су брачни пар и власници једног од првих легалних бордела у Невади по имену „Љубавни ранч".

Чарли је заправо насилни гангстер, који целог живота сања о великом успеху, док је Грејс одувек била „мозак операције" и организаторка њихових пословних подухвата.

Животи брачног пара Бонатемпо су неповратно измењени када Чарли, у жељи да још више развије своје пословно краљевство, на „Ранч љубави" доведе Арманда Бруза (шпански глумац Серхио Перис Менчета), светски познатог боксера из Јужне Америке.

Чарлијеви планови се убрзо изјалове када се Армандо испречи између њега и његове жене и постане део неочекиваног љубавног троугла.

Све то доведи до ерупције необуздане страсти и, на крају, до убиства.

Сценарио за драму "Love Ranch" написао је Марк Џејкобсон, истакнути новинар чије су приче и раније биле адаптиране, а међу њима је и она на основу које је снимљен филм „Амерички гангстер".

Такође, ово је први филм Џоа Пешија после вишегодишње паузе, јер се од „Смртоносног оружја 4" (из 1998. године) појавио само у епизодној улози у филму „Добри пастир" Роберта де Нира.

"Love Ranch", заснован на стварним догађајима, у биоскопе у САД стиже 30. јуна.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво