„Женски“ филмови уместо фудбала

У време Светског првенства у фудбалу, у Центру „Сава“ пројекције филмова намењених прпадницама нежнијег пола које нису заинтересоване за спортска дешавања колико и њихови партнери. Са другарицом у биоскопу даме ће у репризном програму гледати „Да ли сте чули за Морганове“, „Не заборави ме“, „Коко пре Шанел“, „Писац из сенке“, али и премијерно „Причу о играчкама 3“ и „План Б“.

Ревија филмова, намењена првенствено женама, под називом „Ако не гледаш фудбал, дођи са другарицом у биоскоп", биће одржана од 8. до 13. јуна у Великој дворани Центра „Сава".

У саопштењу организатора се наводи да ће у оквиру ревије бити приказани филмови „Да ли сте чули за Морганове" у којем играју Хју Грант и Сара Џесика Паркер, као и „Не заборави ме" са Робертом Патинсоном, Емили де Равин и Пирсом Броснаном.

На ревији филмова у Центру „Сава" биће приказана и два наслова о модној креаторки Коко Шанел: „Коко Шанел и Игор Стравински" са Аном Муглалис и Мадсом Микелсеном, као и „Коко пре Шанел" у којем играју Одри Тату, Алесандро Нивола и Нари Жилијен.

Такође, најављене су и пројекције наслова „Компликовано је" (са Мерил Стрип, Стивом Мартином и Алеком Болдвином), „У ваздуху" (са Џорџом Клунијем и Вером Фармигом у главним улогама), „Писац из сенке" Романа Поланског (у којем играју Јуан Мекгрегор, Пирс Бронсан и Ким Катрал) и „Прекинути загрљаји" Педра Алмодовара са Пенелопе Круз и Луисом Омаром.

Последњег дана ревије премијерно ће бити приказани анимирани филм „Прича о играчкама 3", редитеља Лиа Ункриха, као и филм „План Б" са Џенифер Лопез.

Карте за премијерне пројекције коштају 300 динара, а за све остале 250 динара.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 22. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара