Предатори и ловина

Група немилосрдних плаћеника нађе се на непознатој планети и убрзо схвата да су ту доведени само да би били плен ванземаљских грабљиваца. Ејдријен Броуди, Тофер Грејс, Лоренс Фишбурн, Дени Трехо, Елис Брага и Волтон Гогинс предводе глумачку екипу филма „Предатори“.

Филм „Предатори" је сај-фај акциони хорор, трећи наставак приче чији је први део изузетно популарни филм из 1987. године, са Арнолдом Шварценегером у главној улози.

Ипак наставак из 1990. године (са Денијем Гловером) није успео да понови успех првог дела.

Прича трећег дела, названог „Предатори" прати плаћеника Ројса (Ејдријен Броуди из филма „Пијаниста", најмлађи добитник Оскра за главну улогу) кога отму непозната ванземљска бића.

После тога, Ројс се, заједно са још седам људи, нађе на непознатој планети.

Сви у групи, осим осрамоћеног лекара Едвина (Тофер Грејс, односно Ерик Форман из серије „Луде 70-те"), су хладнокрвне убице, већином плаћеници, специјалци или робијаши.

Ројс невољно преузима вођство над групом, која убрзо схвата да је цела планета заправо резерват намењен ловачким активностима нове врсте предатора, а да су ловина управо они.

Док очајнички покушавају да преживе нападе ових створења, бегунци срећу америчког војника Ноланда (Лорен Фишбурн, филм „Матрикс" и серија „Истражитељи из Лас Вегаса"), који је ту такође доведен као плен пре више година, али је успео да преживи кријући се у пећини.

Ноланд им открива да предатори већ много година на ову планету допремају људе да би их ловили...

Импресивну глумачку поставу „Предатора" чине још и Дени Трехо („Десперадо", „Од сумрака до свитања", „Анаконда"), Елис Брага („Божји град", "I Am Legend"), пензионисани мајстор борилачких вештина Олег Тактаров, Волтон Гогинс (Шејн из серије "Прљава значка"), као и специјалисти за улоге монструма и негативаца Брајан Стил ("Hellboy", "Underworld: Evolution", "Blade: Trinity") и Дерик Мирс (Џејсон из хорора „Петак тринаести").

Продуцент филма је Роберт Родригез („Десперадо", „Од сумрака до свитања", "Spy Kids" и "Sin City"), а режисер Антал Нимрод ("Armored" и „Контролори").

Филм „Предатори" у биоскопе у САД стижу 9. јула.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
27° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво