Ужасни зликовац Гру

Неваљалац Гру и његови следбеници припремају се за велику пљачку. Планови овог негативца су ипак осујећени када се у његовом животу појаве три девојчице, које мисле да би Гру могао да буде њихов тата... У цртаћу "Despicable me" ликовима гласове позајмљују Стив Карел, Џејсон Сигел, Расел Бренд, Џули Ендрјуз и Вил Арнет.

У филму "Despicable me" (Грозан ја), у сред мирног предграђа, у којем су све лепе куће са белим оградама и засађеним ружама, постоји једна необична црна кућа са запуштеним травњаком.

Нико у суседству не зна да је испод те необичне куће пространо склониште једног од највећих зликоваца на свету.

Овај негативац, који се зове Гру, има целу армију малих следбеника (који су заправо генетски модификоване кокице) и управо планира највећу пљачку икада, јер жели да украде Месец.

Гру обожава све што је опако и има цео арсенал смртоносних ласерских зрака који могу и да смањују и замрзавају противнике, а поред тога поседује цео возни парк борбених возила која могу да униште свакога ко се испречи на путу.

Груов највећи непријатељ је Вектор, који му је преотео титулу највећег зликовца на свету.

Изненада, у Груов живот улазе три сирочета снажних личности, који у њему виде нешто што нико раније није ни помислио, а то је да је Гру има потенцијал да буде њихов тата.

Тако је (некада) највећи зликовац на свету суочен са сопственим највећим изазовом, а то су три девојчице које се зову Марго, Едит и Агнес...

Глас главном јунаку цртаћа "Despicable me" позајмљује Стив Карел (америчка серија "Office" и филмови „Ноћ за памћење" „Четири банке, а невин" и „Мала Мис Саншајн"), а Вектор је Џејсон Сигел (серија „Како сам упознао вашу мајку" и филмови „Заломило се" и "Forgetting Sarah Marshall").

Осим њих, ту су још и Расел Бренд (филмови "St Trinian's", "Forgetting Sarah Marshall" и "Get Him to the Greek", оскаровка Џули Ендрјуз (мјузикли „Моје песме моји снови" и „Мери Попинс"), Вил Арнет (серија "Arrested Development" и филмови "Semi-Pro" и "Blades of Glory").

Овај три-де цртаћ, снимљен уз помоћ компјутерске анимације, режирали су Пјер Кофин и Крис Рено.

"Despicable me", чији је буџет био 110 милиона долара, у биоскопе у САД стиже 9. јула.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво