Заувек детињасти

У комедији "Grown Ups" пријатељи из детињства поново се окупљају после тридесет година. Иако су сви засновали породице, у суштини никада нису одрасли... Глуме Адам Сендлер, Крис Рок, Кевин Џејмс, Дејвид Спејд, Роб Шнајдер, Сeлма Хајек и други.

"Grown Ups" (Одрасли) je нова комедијa Дениса Дугана (глумца и режисера, познатог по филмовима "I Now Pronounce You Chuck and Larry" и "You Don't Mess with the Zohan").

Сценарио за остварење које потписује Дуган написали су Адам Сендлер и Фред Вулф, а поред Сендлера играју и Кевин Џејмс (серија „Краљ Квинса" и филмови "I Now Pronounce You Chuck and Larry" и "Hitch") и Крис Рок (серија „Сви мрзе Криса" и филмови „Смртоносно оружје 4", „Догма" "Bad Company", "New Jack City" и „Смрт на сахрани").

Затим, ту су и Роб Шнајдер (филмови „Дјус Биголоу", "The Hot Chick" и америчка верзија серије „Непристојни људи") и Дејвид Спејд (из ситкома „Слободни стрелци" и „Осам једноставних правила").

Ова комедија је први филм у којем сва петорица глуме заједно, иако су се сви већ појављивали у остварењима са Сендлером, а такође су претходно заједно радили у емисији "Saturday Night Live".

Филм говори о петорици пријатеља из детињства, који се окупљају после много година, када дођу на сахрану њиховог кошаркашког тренера из школе.

Сада, три деценије после матуре, пет школских другара поново је у кући на обалу језера где су некада прослављали највећу победу.

После окупљања, пријатељи одлуче да тамо остану и после сахране и да, заједно са породицама, ту проведу предстојећи празник.

Јунаци филма обнављају старо пријатељство и схватају да старeње не мора обавезно да значи и одрастање...

Филм "Grown Ups", у којем играју још и Селма Хајек, Марија Бело и Стив Бушеми, у биоскопе у САД стиже 25. јуна.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
27° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво