На штиклама и камилама

„Секс и град 2" премијерно приказан у понедељак у Њујорку. Нова прича о четири гламурозне пријатељице смештена у Абу Даби. Филм изазвао помешане реакције, а неки критичари га називају и „двосатном модном ревијом".

Премијера дуго ишчекиваног другог дела филма „Секс и град" одржана је у понедељак увече у Њујорку, а присутне су биле све глумице које играју чувену четворку: Сара Џесика Паркер, Ким Катрал, Кристин Стјуарт и Синтија Никсон, као и Крис Нот, односно „господин Зверка" из филма.

Критике после пројекције филма, чија је прича држана у строгој тајности све до премијере, биле су помешане, од тога да је реч о двосатној модној ревији, па све до мишљења да се други део, за разлику од првог, одликује бритким хумором.

На почетку другог наставка, Кери и Зверка су у браку две године и покушавају да избегну да упадну у колотечину.

Миранда, која се удала за Стива, има муке са новим шефом и јако је несрећна на послу.

Шарлоти су се испунили снови и сада живи удобним животом са мужем Харијем, али убрзо схвата да мајчинство није баш толико идилично као што је некада мислила.

Четврта из групе, Саманта, која је и даље успешна пословна жена, покушава да се избори са менопаузом.

Када је унајме представници луксузног хотела из Абу Дабија, она позове своје најбоље пријатељице да јој се придруже на путовању и авантура почиње (што су неки схватили просто као изговор да би се чувена четворка у раскошним хаљинама сликала у луксузним хотелима и ресторанима).

Говорећи о комбинацији гламурозне одеће, јахања камила и пустињског окружења Сахаре (где је сниман филм), Сара Џесика Паркер је рекла: „Да ли смо носиле штикле док смо ишле преко дина? Да! Знам да је то потпуно лудо, али то је била јединствена прилика, поготово јер смо носиле „диорове" ципеле са ултра високим штиклама, које су прави колекционарски примерак".

Ким Катрал, односно Саманта из филма, такође је говорила о снимању у необичним условима: „Било је веома топло, али сад могу да се хвалим да сам јахала камилу кроз Сахару. Камиле су врло својеглаве, тако да је на моменте било помало страшно".

Сценариста и режисер другог наставка „Секса и града", је (као и првог филма и ТВ серије) Мајкл Патрик Кинг, а буџет филма је био 95 милиона долара.

Први филм „Секс и град" је широм света зарадио више од 415 милиона долара.

Премијера другог дела „Секса и града" у Београду је 1. јуна, а редовна биоскопска дистрибуција почиње два дана касније.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара