Последње место за романсу

Главна јунакиња романтичне комедије "Finding Bliss" Џоди одувек је желела да режира. Ипак, једини посао који је успела да нађе после факултета је у порнографском филмском студију. Иако је прво згрожена новом средином, убрзо упознаје сродну душу... Глуме Лили Собјески, Метју Дејвис, Кристен Џонстон и Дениз Ричардс.

Када у филму "Finding Bliss" (Пронаћи блаженство) млада и склона идеализовању Џоди (Лили Собјески из филмова „Широм затворених очију", „Народни непријатељи", „Дубоки удар" и ТВ филмова „Јованка Орлеанка" и "Uprising") дипломира, а затим одлази у Холивуд у нади да ће се запослити у једном од чувених студија и режирати филмове.

Убрзо, Џоди схвата да стварност никако није попут снова, па је приморана да регулише саобраћај.

Зато се главна јунакиња одлучи да прихвати једини добро плаћен посао који јој је понуђен, а то је да монтира филмове за порнографски студио „Грајнд", који води бивша порно звезда Ајрин Фокс (Кристен Џонстон, Сали из серије „Трећи камен од Сунца").

На почетку, Џоди је ужаснута ситуацијом, јер је приморана да сарађује са самим дном филмске индустрије, као и због тога што је свесна колико би њени строги и старомодни родитељи били шокирани када би сазнали где ради.

Џоди ипак промени мишљење када схвати да у „Грајнду" имају сву неопходну технологију са којом може да направи и сопствени филм.

Ситуација постане још више замршена када Џоди упозна шармантног, али злогласног Џефа (Метју Дејвис из филмова „Правна плавуша", "Tigerland" и "BloodRayne", Аларик Салцман из серије „Дневници вампира"), режисера порно филмова.

Џеф је некада имао исте снове као и Џоди, да снима уметничке филмове, али су га животне околности у томе омеле, па сада крије сопствено разочарање иза цинизма.

У Џоди Џеф види идеализам какав је и сам некада имао, док она полако почиње да мења мишљење о порнографији, коју је до тада одлучно осуђивала...

У филму, чији сценарио и режију потписује Џули Дејвис, глуми још и Дениз Ричардс ("Wild Things", „Свет није довољан"), комичар Џејми Кенеди и права порно глумица Сторми Дејвис.

Премијера остварења "Finding Bliss" заказана је за 4. јун.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 23. мај 2024.
18° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије