Угледaн грађанин и серијски убица

У трилеру "The Killer Inside Me", угледни заменик шерифа Лу Форд од свих крије да је серијски убица. После више година мирног живота, заменика Форда поново обузимају стари пориви... Глуме Кејси Афлек, Џесика Алба и Кејт Хадсон.

Филм "The Killer Inside Me" (Убица у мени) Мајкла Винтерботома (филмови "24 Hour Party People", "Wonderland" и "Welcome to Sarajevo"), снимљен је на основу истоимене књиге Џима Томпсона, коју често карактеришу као „један од најжешћих и најбескомпромиснијих крими романа икада".

Радња филма одиграва се педесетих година прошлог века у малом граду у Тексасу, а главни „јунак" је заменик шерифа Лу Форд (Кејси Афлек, млађи брат глумца Бена, познат по филмовима "Gone Baby Gone" и "The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford"), који важи за једног од најугледнијих људи у месту.

Заменик Форд увек је стрпљив и пажљив, а мада неки од мештана мисле да он баш и није најбистрији, као и да је помало досадан, то су једине замерке на његов рачун.

Ипак, то је највише због тога што Форд од осталих успешно крије мрачну тајну, односно „болест", како је он назива.

Права истина је да је Форд заправо серијски убица, који највише ужива у убиствима након грубог секса и не обазире се на последице својих поступака.

Због задовољавања ових забрањених порива, Форд је замало био ухапшен када је био млађи, али је успео да избегне правду јер је његов усвојени брат преузео кривицу на себе.

Сада, после много година уснулости, болест заменика Форда поново се буди, а прва жртва му је проститутка Џојс (Џесика Алба из филмова "Sin City", "Fantastic Four" и серије „Мрачни анђео"), а затим и њен дечко.

После ових злочина остају многи трагови и докази, које ће Форд покушати да прикрије лажима и новим убиствима...

У филму "The Killer Inside Me" глуме још и Кејт Хадсон ("Almost Famous", "You, Me and Dupree", "Fool's Gold", "Bride Wars" и „Девет"), Бил Пулман („Дан независности", "Spaceballs" „Mрак филм 4") и Нед Бити (филмови "Deliverance", „Нешвил" и „Супермен" и серија „Одељење за убиства").

Премијера овог криминалистичког трилера била је у јануару на Санденс фестивалу, а у биоскопе у САД "The Killer Inside Me" стиже 18. јуна.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара