Самокритични Шаја Лабаф

Млади глумац критиковао филмове „Индијана Џонс 4" и „Трансформерси 2" који су га прославили. Такође, Лабаф открива да је и Харисон Форд разочаран последњим делом приче о Индијани Џонсу.

Глумац Шаја Лабаф признао је да није задовољан последњим наставком приче о Индијани Џоунсу, у којем је и сам глумио.

У изјави за Ел-Еј тајмс Лабаф је рекао: „Осећам да сам изневерио велики број људи којима је ова прича значила много".

Ова неуобичајена искреност уследила је само неколико дана након што је млади глумац открио и да „није одушевљен" другим делом филма „Трансформерси", за који је рекао да је „без срца".

Шаја Лабаф тренутно је у Кану, где промовише други део филма „Вол стрит".

Говорећи о филму „Индијана Џонс и краљевство кристалне лобање", млади глумац је објаснио да му није дата одговарајућа прилика да уверљиво глуми и да је акција у филму била више „мајмунисање".

„Посао глумца је да учини лик који тумачи што уверљивијим и стварнијим, а ја то једноставно нисам успео и то је моја кривица".

Лабаф је открио да он није једини који је разочаран последњим делом приче о Индијани Џонсу и да Харисон Форд има потпуно исто мишљење.

„Када смо разговарали, схватио сам да ни он није задовољан".

Неуобичајена искреност

Ипак, Лабаф није забринут да ће изношење оваквих ставова наљутити његовог ментора Стивена Спилберга, који је режирао филм.

„Вероватно ће ме позвати због овога, али је било потребно да то чује. Он је током каријере учинио изузетно много, тако да нема потребе да се вређа због једног филма. Понекад подбаците, то је једноставно тако".

Лабаф је рекао да га је лоше искуство са новим наставком култог филма из осамдесетих натерало да добро промисли око учешћа у другом делу „Вол стрита".

„Мислио сам да ће моја каријера бити уништена ако то поновим, тако да је било 'стани-пани'".

Холивудске звезде оубичајено нису искрене као Лабаф, бар када су њихове каријере у питању, иако је и Меган Фокс, која је са њим глумила у „Трансформерсима", признала да су „сви свесни да у том филму глума није најбитнија".

Међу другим холивудским звездама које су склоне самокритици је и Кетрин Хајгл из „Грејеве анатомије", која је остварење „Заломило се", назвала „сексистичким" и филмом „којег је тешко волети".

Хали Бери је такође била искрена када је говорила о наслову "Catwoman", за који је добила Златну малину и који је назвала „ужасним филмом".

Још један од самокритичних је и Џорџ Клуни, који је своје учешће у „Бетмену" назвао „баченим парама".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара