Крадљивци идеја из снова

У свету у којем се уз помоћ технологије може манипулисати умом других појединаца током сна, једна идеја може бити најопасније оружје или највреднији ресурс... У филму Кристофера Нолана "Inception" играју Леонардо ди Каприо, Џозеф Гордон-Левит, Марион Котијар, Кен Ватанабе, Елен Пејџ, Мајкл Кејн и Килијан Марфи.

"Inception" (Почетак) је нови акциони сај-фај трилер Кристофера Нолана („Мрачни витез" и „Мементо"), који је режисер, сценариста и продуцент остварења.

Филм говори о Дому Кобу (Леонардо ди Каприо), који је умешан крадљивац, апсолутно највештији у томе да од других људи украде најскривеније тајне из подсвести током сна, када су најрањивији.

Кобов неуобичајени таленат скренуо је пажњу свих из опасног света индустријске шпијунаже и учинио га бегунцем, који је изгубио све што му је важно у животу.

У таквој ситуацији, главни јунак добија примамљиву понуду која би му могла донети искупљење.

Коб би могао поново да добије свој стари живот уколико успе немогуће, а то је да оствари „почетак".

Наиме, уместо савршене крађе, Коб и његов тим специјалиста морају да ураде управо супротно, не да украду идеју, већ да је усаде у туђи ум.

Уколико им то пође за руком, то би могао да буде савршен злочин.

Ипак, без обзира на то колико се пажљиво припремају, ништа их неће моћи одбранити од смртоносног непријатеља, који је у стању да предвиди сваки њихов следећи корак.

То је непријатељ којег је једино Коб очекивао...

У новом Нолановом филму глуме још и Јапанац Кен Ватанабе („Писма са Иво Џиме" и „Последњи самурај"), Џозеф Гордон-Левит (серија „Трећи камен од Сунца" и филм "(500) Days of Summer") и Оскаровка Марион Котијар („Такси", „Живот у ружичастом", „Девет" и „Државни непријатељи").

Део гламачке екипе су и Елен Пејџ („Џуно", "Hard Candy", "Smart People" и "Whip It"), Мајкл Кејн, Том Харди („Бронсон", „Рокенрола") Килијан Марфи („28 дана касније", „Бетмен почиње") и Дајлип Рао („Вуци ме у пакао" и „Аватар").

Премијера Ноланове сај-фај мистерије "Inception", чији је буџет био 160 милиона долара, заказана је за 16. јул.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво