Две нове верзије „Три мускетара“

На јесен почиње снимање две нове адаптације класика „Три мускетара“. „Самитову“ верзију режираће Пол Андерсон, а глумиће Кристоф Валц, Мила Јововић, Реј Стивенсон, Логан Лерман и други. Режисер конкурентске адаптације „Ворнер броса“ Даг Лиман.

Кристоф Валц и Мила Јововић биће међу јунацима тродимензионалне верзије „Три мускетара" коју ће за студио „Самит" режирати муж Миле Јововић, британац Пол Андерсон ("Resident Evil", "Mortal Combat"), објавио је лист Варајети.

Андерсон ће бити режисер и продуцент филма, у којем ће играти и Логан Лерман („Перси Џексон и Олимпијци"), Реј Стивенсон (Титус Пуло у серији „Рим" и главни лик у филму "Punisher: War Zone"), Лук Еванс (нови „Робин Худ" Ридлија Скота и „Борба Титана") и Мадс Микелсен („Краљ Артур" и „Казино Ројал").

Филм је заснован на чувеном роману Александра Диме, авантури о младом мускетару Д'Артањану, који се удружује са тројицом мускетара ветерана - Атосом, Портосом и Арамисом, у борби против злог кардинала Ришељеа.

Лерман ће играти лик Д'Артањана, Стивенсон Портоса, а Еванс Арамиса.

Оскаровац Валц ће, као по обичају, и у овом филму играти негативца, овога пута кардинала Ришељеа, а Мила Јововић госпу Де Винтер, некадашњу Атосову љубавницу, која ће у овој верзији бити нешто као „Бондова девојка из XVII века".

Британски глумац Лук Еванс играће Ришељеову „десну руку", војводу од Рокфора.

Редитељ и продуцент филма Андерсон написао је и сценарио заједно са Ендруом Дејвисом, а почетак снимања је заказан за септембар.

То неће бити једина адаптација приче Александра Диме, пошто су из студија „Ворнер брос" такође најавили снимање филма „Три мускетара" на јесен, а прошле седмице је као режисер ангажован Даг Лиман („Борнов идентитет" и „Господин и госпођа Смит").

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се