Господар природних елемената

У акционој авантури "The Last Airbender", адаптацији анимиране ТВ серије инспирисане азијском митологијом, дечак Анг је једини који може да сачува свет када Нација ватре започне рат...

Филм "The Last Airbender" М. Најта Шјамалана („Шесто чуло", „Знаци" и "Unbreakable") заснован је на анимиранoj ТВ серији "Avatar: The Last Airbender", а планирано је да буде први део трилогије.

Та америчка серија настала је под утицајем азијске уметности, митологије и различитих борилачких вештина, а филмска адптација биће доступна у традиционалној, као и у 3Д технологији.

У бајковитој реалности која је створена у филму, силе хаоса су надомак тога да потпуно преузму контролу, а једини који може да поврати хармонију је дванаестогодишњи дечак Анг (дебитант Ноа Рингер, глумиће и у новом филму Џона Февроа "Cowboys & Aliens").

У овом свету постоје људи који су у стању да контролишу природне елементе, па су тако формиране четири нације чији припадници могу да контролишу један елемент, односно воду, земљу, ватру или ваздух.

Једини који је у стању да контролише све елементе је Анг који је аватар, односно физичко отелотворење света, са способношћу да црпе моћ, знања и искуства претходних инкарнација аватара.

Када овај дечак наизглед погине пре него што у потпуности овлада свим моћима, Нација ватре започиње рат да би загосподарила светом.

Сто година касније, тинејџери Катара (Никола Пелц), која је последњи манипулатор водом и њен брат, млади ратник Сока (Џексон Ретбоун из „Сумрака"), проналазе Анга који је заправо само био заточен и ослобађају га.

Тада Анг креће у изузетно опасну авантуру како би донео мир у свет измучен ратом.

На том задатку испречиће му се амбициозни адмирал Жао (Асиф Мандви из емисије "The Daily Show with Jon Stewart"), припадник Нације ватре, као и принц Зуко (Дев Пател, који је глумио главну улогу у „Милионеру са улице"), протерани принц Нације ватре, који жели да ухвати Анга да би повратио част.

Премијера филма, чији је буџет био 100 милиона долара, заказана је за 2. јул.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара