Бандерас и Алмодовар поново заједно

После две деценије, две звезде шпанског филма поново снимају заједно. Антонио Бандерас потврдио је да ће глуми у новом филму Педра Алмодовара, а у питању је „хорор, али без вриштања".

Шпански глумац Антонио Бандерас играће у новом филму сународника Педра Алмодовара више од 20 година од роле коју је имао у редитељевом остварењу „Вежи ме".

Снимање филма "Le Piel que Habito" (у слободном преводу „Кожа у којој живим") почеће на лето и трајаће десет недеља, објавио је Холивуд рипортер.

Филм ће говорити о пластичном хирургу који се свети силоватељу његове ћерке.

„То ће бити хорор филм, али без вриштања", рекао је редитељ шпанском дневнику Ел паис.

Алмодовар је написао сценарио за филм према роману „Тарантула" Тијерија Жонкеа.

„Тешко је дефинисати тај филм. Иако је близу хорор жанра - што је мени примамљиво јер то никада нисам радио - нећу поштовати ниједно правило тог жанра. Биће то мој најсуровији филм до сада, Бандерасов јунак је бруталан", додао је редитељ.

Иако састав глумачке екипе још није утврђен, синеаста је рекао да у филму неће глумити његова муза Пенелопе Круз.

Бандерас је, осим у филму „Вежи ме", играо и у Алмодоваровим филмовима „Жене на рубу нервног слома", „Закон жеље" и „Матадор".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара