Смит и Џонс остају у црном

У трећем делу акционе сај-фај комедије „Људи у црном“, поново ће глумити испробани тандем, Вил Смит и Томи Ли Џонс. Трећи наставак приче, засноване на урбаној легенди о тајној владиној агенцији која Земљу чува од ванземаљаца, биће сниман у 3Д техници.

Вил Смит и Томи Ли Џонс играће и у трећем филму серијала „Људи у црном", објавио је Њу мјузикал експрес (New musical express).

Режисер Бари Соненфелд потврдио је да су, упркос гласинама да је Џонс одустао од улоге владиног агента, оба глумца прихватила улоге у филму који ће се снимати у 3Д техници.

Од раније је познато да ће Вил Смит играти у трећем наставку сај-фај комедије, док Џонсово учешће није било сигурно, а као замена се помињао Џош Бролин (из филмова „Нема земље за старце" и "Milk").

Такође, било је и говоркања да ће се и Саша Барон Коен прикључити глумачкој екипи.

Томи Ли Џонс наводно је желео да глуми у мањим драмама, као што су његови последњи филмови „У измаглици" и "The Company Men".

Иако сценарио за филм још није написан, студио „Сони" планира да трећи наставак филма „Људи у црном" у биоскопе стигне до лета 2011. године.

У прва два наставка серијала заснованог на урбаној легенди, Вил Смит и Томи Ли Џонс играли су тајне агенте који бране Земљу од разноразних ванземаљаца.

Прва два дела заједно су у свету зарадили више од милијарде евра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се