Кроз пакао до концерта

У комедији "Get Him to the Greek" наивни Ерон покушава да безбедно и на време допрати проблематичног рокера из Лондона на велики концерт у Лос Анђелесу. Глуме Џона Хил, Расел Бренд, Колм Мини, али и звезде света музике Пи Диди, Пинк, Кристина Агилера и Ларс Улрих.

Филм "Get Him to the Greek" (Доведи га до 'Грчког театра'") режисера и сценаристе Николаса Столера (косценариста је глумац Џејсон Сигел) говори о амбициозном младићу Ерону Грину (Џона Хил из филмова "Grandma's Boy", "Superbad" и „Заломило се"), који добије задатак који би могао да му омогући невероватан напредак на послу.

Наиме, Ерон добија мисију да из САД одлети у Лондон и да допрати чувеног рок музичара који треба да наступи на великом повратничком концерту у чувеном „Грчком театру" у Лос Анђелесу.

Када крене на задатак, Еронов газда, музички могул Серђо Рома (Шон Комбс, познат и као Паф Деди, или скорије као Пи Диди) га упозори да је тај рокер „најгора особа и да не сме да му окрене леђа ни за трен".

Британски музичар Олдос Сноу (енглески комичар, водитељ и колумниста Расел Бренд) је бриљантни музичар, али је после гадног раскида и слабог периода у каријери његово понашање крајње проблематично.

Када сазна и да је његова једина права љубав, манекенка и поп певачица Џеки Кју (Роуз Бирн из филмова "28 Weeks Later", „Троја" и „Ратови звезда: Напад клонова") у Лос Анђелосу, Олдос направи план да је поново освоји пре него што поново загосподари музичком сценом.

И док се заказани концерт све више приближава, наивни Ерон на путу са Олдосом мора да зазире од цариника на лондонском аеродрому, спасава главу у гужви у Њујорку и да се некако сналази поред стриптизета у Лас Вегасу.

Поред свега, Ерон остаје истрајан у намери да изврши свој задатак и да остане веран својој девојци (Елизабет Мос, позната по улози ћерке председника САД у серији „Западно крило"), студенткињи медицине.

Ерон ће морати да обмањује, лаже, помаже Олдосу у извршењу разних „паклених планова" и да излази у провод са њим, али је одлучан да на крају музичара ипак доведе до „Грчког театра".

Лик рокера Олдоса Сноуа први пут са појављује у још једној комедији Николаса Столера "Forgetting Sarah Marshall" (2008), са Џејсоном Сигелом, Кристен Бел и Милом Кунис, а у том филму такође глуми и Џона Хил, који игра лик хотелског рецепционера, Олдосовог ватреног обожаваоца.

У комедији "Get Him to the Greek" глуме још и Колм Мини (серија „Звездане стазе", а код нас познат и по филму „Како је Хари постао дрво"), музичари Кети Пери (вереница Расела Бренда), Кристина Агилера, Пинк и Ларс Улрих (бубњар групе „Металика").

У биоскопе у САД, нова комедија Николаса Столера стиже 4. јуна.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се