Најмарљивији глумци Холивуда

Прво место на „Форбсовој" листи најмарљивијих глумаца Холивуда заузео је комичар Сет Роген. Листа је састављена на основу броја улога у филмовима који су зарадили више од двадесет милиона долара.

Глумац Сет Роген проглашен је за најмарљивијег холивудског глумца, пошто је у протеклих пет година играо у десет филмова који су у САД премашили зараду од 20 милиона долара, објавио је амерички пословни часопис Форбс.

Форбс је листу највреднијих глумаца Холивуда саставио на основу анализе података о филмовима снимљеним између јануара 2005. и децембра 2009. године, а који су у америчким биоскопима постигли зараду већу од 20 милиона долара.

Међу најуспешнијим филмовима Сета Рогена су „Четири банке а невин", „Заглавило се" и „Суперлош", а давао је и глас јунацима анимираних филмова „Шрек 3", „Хортон" и „Кунг фу панда".

На другом месту Форбсове листе је Морган Фримен, који је играо у девет филмова са зарадом већом од 20 милиона долара. Међу њима су „Свемогући Еван", „Листа последњих жеља" и „Добитна комбинација".

Мет Дејмон је трећи, захваљујући улогама у осам филмова чија зарада премашује 20 милиона долара („Двострука игра", „Игра са наставља").

У осам филмова играо је и Вил Ферел, који је заузео четврту позицију, док је пети Роберт Дауни Јуниор са седам филмова који су инкасирали више од 20 милиона долара.

Следе Семјуел Л. Џексон, Сандра Булок, Мерил Стрип, Шаја Лeбаф и Кристијан Бејл.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара