„Из Париза с љубављу" у биоскопима

Акциони крими-трилер „Из Париза с љубављу", о агенту новајлији који упадне у много веће невоље него што је могао и да претпостави, од четвртка на репертоару београдских биоскопа. У главним улогама Џон Траволта и Џонатан Рис Мајерс.

Филм „Из Париза с љубављу" (From Paris With Love), француског редитеља Пјера Морела, од 15. априла биће на редовном репертоару биоскопа „Рода", „Стер синемас", Дома синдиката и „Таквуда", најавио је данас дистрибутер „Милениум филм".

Морел је 2000. године дебитовао као сниматељ у првом филму Ричарда Берија "L'Art (delicat) de la seduction", а затим је радио на филмовима „Транспортер", "Something's Gotta Give", "Unleashed", „Љубав и остале катастрофе", „Такси 4" и „Артур и Минимоји".

У улози редитеља Морел је дебитовао 2003. филмом „Округ 13", након којег је 2008. године уследио филм „96 сати".

Главне улоге у свом новом остварењу о специјалном агенту коме у анти-терористичкој мисији помаже потпуно неискусни агент поверио је Џону Траволти и Џонатану Рису Мајерсу.

Према синопсису лични секретар амбасадора САД-а у Фанцуској, Џејмс Рис (Мајерс), има завидан живот у Паризу и прелепу девојку Францускињу, али његова права страст је његов додатни посао оперативца нижег степена у Централној обавештајној агенцији (ЦИА).

Све што Џејмс жели јесте да постане прави агент и види мало праве акције.

Када му понуде први значајнији задатак, не може да поверује колико му се посрећило, све док не упозна свог новог партнера, специјалног агента Чарлија Векса (Траволта) - лаког на окидачу, подругљивог, разузданог агента који је послат у Париз да заустави напад терориста.

Векс води Џејмса у вратоломну акцију кроз париско подземље које тера Џејмса да сања о повратку на канцеларијске задатке.

Ипак, када Џејмс открије да је мета исте криминалне групе коју покушавају да ухвате, схвата да нема повратка и да му је Векс једина нада да преживи наредних 48 сати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 25. мај 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије