Премијера филма „Како да дресирате свог змаја"

Нови анимирани филм из радионице студија „Дримворкс", снимљен према популарној књизи за децу Кресиде Кауел „Како да дресирате свог змаја", данас ће бити премијерно приказан у Дому синдиката. На редовном репертоару биће од 15. априла.

Анимирани филм „Како да дресирате свог змаја" редитеља Криса Сендерса и Дина ДеБлоа биће премијерно приказан данас у Дому синдиката, са почетком у 16.15 часова, најавио је дистрибутер „Тарамаунт".

Радња ове авантуристичке комедије студија „Дрим воркс", који стоји иза филмова „Шрек", „Мадагаскар" и "Кунг фу панда", дешава се у митском свету снажних Викинга и страшних змајева.

У средишту приче, заснованој на књизи Кресиде Кауел, налази се тинејџер Штуцко, који живи на острву Берк, где је борба са змајевима начин живота.

Његови напредни ставови и неуобичајен смисао за хумор нису баш добро прихваћени, ни од племена, ни од главешине, његовог оца Стаменка Силног.

Када се Штуцко прикључи обуци за убијање змајева са осталим тинејџерима, он ће у томе видети своју шансу да постане борац, али када сретне повређеног змаја и са њим се спријатељи, пожелеће да промени будућност свог племена.

Гласове су ликовима позјамили Џеј Барушел, Џерард Батлер, Америка Ферера, Џона Хил, Кристофер Минц-Плас, Крег Фергусон, Кристин Виг, Ти Џеј Милер.

Филм ће бити у редовној дистрибуцији од 15. априла.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 26. мај 2024.
17° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије