Звезде Боливуда као „Бондове девојке"?

Фрида Пинто или Ајшварија Рај Бачан могле би да се нађу у улози нове „Бонд девојке“, тврде индијски медији. Иако вест још није потврђена, води се прави мали рат око тога која би од две индијске лепотице више одговарала за улогу у новом наставку серијала о агенту 007.

Две тренутно најпознатије индијске глумице, Фрида Пинто и Ајшварија Рај Бачан, доводе се у везу са новим филмом о Џејмсу Бонду. Вест о томе појавила се упоредо са спекулацијама да ће нови наставак серијала о агенту 007 бити снимљен управо у Индији. Филм би требало да режира Сем Мендез.

Гласине колају од када је откривено да продуцент филма обилази Индију у потрази за одговарајућим локацијама за снимање.

Претпоставља се да ће радња филма заправо бити смештена у Авганистан, а да ће пустиња у Раџастану, као и планински предели у Ладаку, послужити као одговарајућа сценографија.

Занимљиво је да се индијски медији препуцавају око тога ко би више одговарао за улогу нове „Бонд девојке".

Фрида Пинто (25) прославила се улогом у Оскаром награђеном „Милионеру са улице" Денија Бојла. Недавно се нашла на листи најлепших људи на свету магазина „Пипл", а потписала је и рекламни уговор са гигантом козметичке индустрије, компанијом „Лореал".

Са друге стране, присталице Ајшварије Рај Бачан подсећају да је, иако је једанаест година старија, многи сматрају „најлепшом женом на свету", што је једном приликом изјавила и Џулија Робертс.

Зеленоока лепотица, бивша Мис света, уз то има и знатно богатију филмографију од Фриде Пинто, како у Боливуду, тако и у остварењима снимљеним ван Индије.

Портпарол компаније „Еон", која продуцира филмове о агенту 007, одбио је да коментарише гласине, тако да за сада нема никаквих потврда где ће филм бити сниман, нити која ће лепотица глумити поред актуелног Бонда, Данијела Крејга.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара