Прича о себичном усамљенику

Нова главна улога Мајкла Дагласа је централна личност остварења "Solitary Man". Прича прати догодовштине некада успешног човека, који је због похлепе и пожуде остао без породице и посла, али не и без јединствене способности да себе доведе у невоље.

Мешавина комедије и драме "Solitary Man" (Усамљени човек) режисера Брајана Копелмана и Дејвида Левина (познатих по хитовима „Покераши" и „Океанових тринаест") говори о човеку који је дошао до прекретнице у свом животу и који систематски уништава све око себе.

Филм почиње представљањем Бена (Мајкл Даглас), брбљивог, али успешног и богатог препродавца половних аутомобила којем лекар говори лоше вести у вези са његовим срцем.

После тога, радња филма помера се шест година унапред, а Бен се у међувремену драматично променио.

Наиме, Бен је сада разведени женскарош са новом привлачном девојком (Мери-Луиз Паркер, из серија „Домаћица" и „Западно крило"), отуђен је од ћерке, а такође је и незапослен услед скандала којег је изазвао и због којег је чак и био у затвору.

Ћерка Бенове девојке (Имоџен Путс из филмова "28 Weeks Later", "V for Vendetta" и "Me and Orson Welles") треба да почне да студира, па он одлази са њом на факултет на којем је студирао да би разговаро са деканом и евентуално јој олакшао упис.

Тамо Бен упознаје младог студента шмокљана (Џеси Ејзенберг из филмова „Зомбиленд", "The Squid and the Whale" и "Adventureland") и почиње да га подучава како да заводи жене, јер сматра да то није никакав проблем.

И таман када помислимо да Бенова ситуација не може бити гора, он примењује свој јединствени таленат и успева да уништи све што је вредно и добро у његовом животу.

На крају интересантне приче публика открива праве Бенове разлоге да напусти жену (Сузан Сарандон) и зашто квари односе са свима који су му блиски.

Премијера филма "Solitary Man", у којем глуме још и Дени де Вито, Ричард Шиф („Западно крило") и Џена Фишер (амерички ситком "Office"), одржана је септембра прошле године на Међународном филмском фестивалу у Торонту.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара