Читај ми!

Трећа сезона серије „Мама и тата се играју рата" – шта ће бити с Јадранком и Вељком

У току је снимање треће сезоне серије редитељског дебија Гордана Кичића „Мама и тата се играју рата". После великог успеха прве две, и трећа је планирана да се емитује на нашем Првом програму.

Проблеми и недоумице које скоро свака породица има током живота, екипа серије приказала је у прве две сезоне.

Публика је због тога заволела, а у трећој нас очекује нови заплет, иста екипа глумаца и другачија свакодневица омиљених јунака. „Јер је наша одлука, моја одлука била, када сам правио и филм, и касније серију, да се бавимо свакодневним проблемима те мало специфичне породице, тако да у том смислу, када се људи смеју ликовима, јунацима и када се саосећају – са њима они се препознају“, изјавио је глумац и редитељ Гордан Кичић.

Лена Лазовић, која тумачи лик ћерке Виде у првој сезони имала је четири и по године, у другој седам, а у трећој сезони гледаћемо је као девојчицу од 11 година.

Заплети приче прате њено одрастање и године.

„Јадранка је реалан лик, мислим да свака жена може да се идентификује са њом, то ће се наравно десити и у трећој сезони. Не смем тачно да откривам све њене проблеме и дилеме, али биће једна јако узбудљива и занимљива сезона“, рекла је глумица Нина Јанковић Дичић.

Јесу ли Јадранка и Вељко задовољни својим животима и хоће ли превазићи кризу средњих година, остаје да видимо у новим епизодама.

понедељак, 17. јун 2024.
23° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије