Читај ми!

Џорџ Клуни и Адам Сандлер снимају филм у Италији

Становници Милана навикли су да на улицама свог града, нарочито оним које се налазе у Kvadrilatero dela moda, где је и улица Монтенаполеоне, срећу глумачке звезде. Али када на улицамаe препознају холивудке звезде, не могу да одоле да се фотографишу са њима, као ни многобројни туристи.

Џорџ Клуни и Адам Сандлер снимају филм у Италији Џорџ Клуни и Адам Сандлер снимају филм у Италији

Познати холивудски глумац Адам Сандлер борави у Италији и прошетао је улицама Милана, јер снима нови филм са глумцем Џорџом Клунијем.

Адам Сандлер, за кога је магазин Форбс писао да је најплаћенија звезда у Холивуду (зарадио је 73 милиона евра само у 2023.), налази се у Италији са породицом и нераздвојним булдогом Багелом.

Пре посете  Милану глумци који раде на новом филму боравили су у Каорсу у провинцији Пјаћенца, где је пре неколико дана  Џорџ Клуни прославио 63. рођендан заједно са Сендлеровом ћерком Сејди Медисон, која је 6. маја напунила 18 година.

Адам Сандлер је већ боравио у Милану 2018. године када је са глумицом Џенифер Анистон снимао неке од сцена из филма Мистерија убиства.

Пре неколико дана Сандлер и Клуни одевени у одећу деведесетих снимали су сцене на Колосеку 21, Централној железничкој станици у Милану.

По незваничним информацијама, италијански медији пишу да ће екипа филма за неколико дана прећи у Арецо и Пјаћенцу, како би наставила са снимањима.

Амерички медији преносе да је редитељ филма Ноа Баумбах, а у филму ће глумити Лаура Дерн, италијанска глумица Алба  Рорвахер.

Неке од претпоставки су да ће се филм звати Jay Kelly, по имену главног лика кога глуми Џорџ Клуни.

Иначе, глумац Џорџ Клуни демантовао је вест да продаје своју вилу Олеандру на језеру Комо у Италији.

понедељак, 20. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара