Читај ми!

Калкански кругови – коначно затварање у финалним епизодама

Након великог успеха које су постигле претходне две сезоне ТВ серије „Калкански кругови", већ опробана екипа на челу са креатором и сценаристом Ђорђем Милосављевићем, доноси пред публику финалних 10 епизода са разрешењем мистериозне приче у вези са Забраном.

Калкански кругови – коначно затварање у финалним епизодама Калкански кругови – коначно затварање у финалним епизодама

Премијерно од 30. марта суботом и недељом од 21 сати на каналу Суперстар ТВ, прича Калканских кругова се на најбољи могући начин заокружује, уз много напетих преокрета о коначном затварању калканских кругова.

Глумачку поделу чине Ивана Зечевић, Жарко Лаушевић, Војин Ћетковић, Небојша Дугалић, Паулина Манов, Нина Јанковић, Лазар Николић, Златија Ивановић, Наташа Нинковић, Милутин Мима Караџић, Бранка Пујић, Љиљана Стјепановић, Дејан Цицмиловић, Нина Нешковић, Бојана Стојковић, Марко Гверо, Филип Станковски, Филип Хајдуковић, Александар Петковић, Александар Ђурица, Нела Михаиловић, Игор Ђорђевић.

Продукцијска кућа Firefly и Телеком Србија стоје иза овог оригиналног ТВ формата, којег као редитељи потписују Милан Караџић и Гордан Матић, директор фотографије је Душан Ивановић, композитор Марко Матовић, костимографкиња Драгица Лаушевић, а сценографкиња је Јована Радојевић.

Седма епизода – Састанак са свештеником

У Београду, Светлана (Паулина Манов) Миони (Ивана Зечевић) преноси своја искуства везана за Забран и њено сазнање везано за Дејанову повезаност са Забраном. Макса (Марко Гверо) и Даница (Нела Михаиловић) планирају списак званица за Стефаново (Филип Хајдуковић) и Миланкино (Нина Нешковић) венчање.

На састанку са свештеником Стефан (Филип Хајдуковић) одлучује да прекине са припремама за славље. Околина криви Миону (Ивана Зечевић) за отказану свадбу. Магдалена (Паулина Манов) одлучује да упркос наговору од професора Петровића (Небојша Дугалић) остане у колиби у забрану.

Осма епизода – Прекид веза са Светланом

Макса (Марко Гверо) од Милуна (Дејан Цицмиловић) сазнаје да Стефан (Филип Хајдуковић) користи његову фирму за рад са Фармако Србијом. Велибор (Жарко Лаушевић) сазнаје да на згаришту колибе у Забрану нема тела од професора иако му је Магдалена (Паулина Манов) испричала да је професор био са њом.

Дејан (Војин Ћетковић) прекида све везе са Светланом (Нина Јанковић) оптужујући је да се Миона (Ивана Зечевић) у Дол вратила због ње.

четвртак, 02. мај 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво