Читај ми!

Трећа сезона серије „У клинчу“ – колико родитељске одлуке из корена мењају живот деце

Од понедељка гледаоци имају прилике да, радним данима, на Првом програму РТС-а уживају у трећој сезони серије „У клинчу“. У нових тридесет епизода поново ћемо гледати несуђеног боксера Аљошу Ковача у животном рингу између студија дизајна звука, рада на својој музичкој каријери и нових љубавних проблема, а са њим ће у клинчу бити Марија Петровић, симпатична Теа и остали ликови који су многим гледаоцима постали омиљени.

„Схватила сам када сам добила сценарио да смо ми као родитељи несвесни колико наше одлуке утичу на нашу децу и како су наши избори понекад погрешни и колико деци мењају колосек“, наводи глумица Ања Мандић.

Каже да је доста разговарала са Теодором Драгићевић, која игра Теу, о једној сцени коју бих ја волела да ми се деси као родитељи, а то је када ми је у серији рекла: „Ниси у праву, мама. Мораш да схватиш да је тата отишао.“

„То неприхватање чињеница нас одраслих и одбијање да се суочимо са стварношћу, боји и нашу децу“, додаје Ања Мандић.

Открива и да ће се пред Теом наћи разни изазови и сазреће из свега шта се дешава.

Матија Илић, који глуми Симкета, каже да није претерано пронашао сличности са ликом ког игра, али да га подсећа на његовог млађег брата, па је имао са ким да се поистовети.

Присећа се и да је снимање прошло у одличној атмосфери, добром дружењу, али и преживљавању паклених температура пошто је снимано прошлог лета.

понедељак, 29. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво