Читај ми!

Драган Мићановић после награде у Кану: Заслужили смо награду за најбољи ансамбл – Сабља је рапсодија глуме

Серија „Сабља“ у продукцији РТС и "This and That Productions" освојила је награду за најбољи глумачки ансамбл на синоћ завршеном Канском фестивалу серија.

Драган Мићановић, који у серији тумачи лик Зорана Ђинђића, није био присутан на проглашењу победника, али је све време био на вези са колегама: „Ово је заиста велики успех! Ми смо у Кану имали фантастичну презентацију и доживели смо огроман аплауз, тако да смо потајно очекивали да ће 'пасти' нека наградица, али ова за комплетан глумачки ансамбл нас је обрадовала преко сваке мере!“

Мићановић сматра да је награда отишла у праве руке: „Мислим да је оправдано што смо проглашени за најбољи глумачки ансамбл, јер је свака улога у те прве две епизоде које су приказане у Кану погођена, нема слабог места и једна је, рекао бих – рапсодија глуме. Синоћ смо сви били пресрећни, било ми је жао што нисам могао да останем са њима да заједно прославимо, али прослављамо чим се они врате у Београд!“, каже глумац.

„Велика је част и привилегија наћи се у такмичарском програму овако важног фестивала, раме уз раме са само још седам серија из целог света. Оно што смо синоћ доживели не бих умела ни да артикулишем, такво осећање до сада нисам искусила. Ово је успех свих нас, сваког члана екипе који је месецима радио посвећено верујући да правимо велику ствар. Поносна сам на све!“, рекла је глумица Милица Гојковић.

понедељак, 29. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво