Читај ми!

Стижу нове авантуре јунака серије „У клинчу“ – раскиди и помирења

Трећа сезона игране серије „У клинчу“ са нових 30 епизода почиње од понедељка 8. априла на Првом програму РТС-а. Михајло Веруовић Војаж, који у серији тумачи главну улогу, каже да је пред гледаоцима најдиннамичнија сезона која доноси решење мистерије и Аљошиних многих проблема.

Екипа серије У клинчу и у трећој сезони остаје непромељена. У главној улози гледаћемо Михајла Веруовића. Поред њега ту су и Никола Којо и Бранка Катић који играју, његове родитеље. Ту су и Тамара Драгичевић, Анита Огњановић, Сергеј Трифуновић и многи други.

Продуцент и креатор серије Аљоша Ћернић открива да трећа сезона доноси дешавања током лета: „Друга сезона је протекла у зимском периоду. Мислим да ће ова трећа сезона потпуно на другачији начин да изађе, поготово пред лето јер је летње дешавање и да ће се људи доста везати за неке нове ликове поред наших главних јунака“.

Трећа сезона доноси, како каже, доста обрта, развода, помирења и неких нових љубавних троуглова. Према Ћеранићевој оцени, управо ће то публику највише изненадити и одушевити у трећој сезони – раскиди и помирења.

Мислим да је главна ствар у тинејџерској серији, да ће људи да навијају да ли ће двоје људи да се смувају, то је суштина у тинејџерским данима“, навео је Ћеранић и додао да је кључ серије то што у њој и даље нема псовки и да цела породица може да је гледа.

Улога Аљоше Ковача у серији, несуђеног боксера и студента дизајна звука показала је да је Михајло Веруовић добар и у глумачким водама.

Што више време пролази, све ми је ближа глума и много бих више волео да се посветим томе. То није био случај до сада, али је то серија У клинчу променила. И стварно сам јако, јако срећан што коначно излази трећа сезона коју смо сви толико чекали“, каже Војаж.

Према његовим речима, трећа сезона је најдинамичнија сезона до сада и по питању локација, дешавања и обрта.

Коначно се решава та мистерија шта ће се десити са Аљошом, како ће он испливати на крају из свих животних проблема који су га пратили у другој и првој сезони“, каже Војаж не откривајући превише детаља.

Емитовање треће сезоне серије У клинчу почиње у понедељак 8. априла у 20 часова на Првом програму РТС-а.

петак, 03. мај 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво