Читај ми!

Сташа Николић, Богдана из серије „Тајна винове лозе“, намучила се да пријатељима не открије ко стоји иза тровања

Ближи се крај треће сезоне серије „Тајне винове лозе“ и тренутак када ће бити откривене све мистерије које је серија донела. Гошћа Јутарњег програма, глумица Сташа Николић која тумачи улогу Богдане, признаје да је била на мукама да од пријатеља и познаника сачува тајну ко стоји иза тровања.

Серија Тајне винове лозе Сташи Николић је донела велику популарност, али и једно лепо искуство. Од јесени ћемо је гледати на РТС-у и у серији Радио Милева, а у Београдском драмском позоришту заједно са колегом Луком Грбићем глуми у представи урађеној према филму Заљубљени Шекспир.

Филм је освојио неколико Оскара и онда нама је била велика част да по оригиналној лиценци коју је откупио 'Дизни театрикалс' ми направимо и представу у режији Ане Томовић. То је била дивна сарадња. После смо Лука и ја имали врло сличан однос и у серији, па верујем да ће гледаоцима то бити јако занимљиво да некако нешто што гледају и у серији виде и у позоришту“, напомиње гошћа Јутарњег програма.

Сташа Николић се опробала и у мјузиклу. Игра у веома популарној представи Позоришта на Теразијама Виолиниста на крову, и додаје да је пресрећна и ужива у тој игри јер је спојила своје две велике љубави – глуму и музику.

Поред тога, недавно је завршила рад филму радног наслова Битка за замак Итер са холивудском продукцијом која је снимала у Београду и околини.

У питању је једна историјска прича, јако занимљива. Ми смо играли Французе. Ја и Франо Ласић смо били директни партнери, тако да смо морали и тај француски акценат енглеског да скинемо што је било доста захтевно. Ја сам радила са лектором недељу дана сигурно. Тако да је то било јако амбициозан један пројекат који надам се да ће испунити сва очекивања која ми имамо од тог пројекта, јер је тема и прича јако важна, а није се до сада обрађивао тај историјски истинити догађај“, наводи Сташа Николић.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво