Читај ми!

Трећа сезона серије „Бранилац“ води нас кроз седамдесете и осамдесете године

РТС и продуцентска кућа "Up&Up" реализују и трећу сезону серије „Бранилац“, која на мале екране стиже ове јесени. У 10 нових епизода очекују нас узбудљиве приче истинитих догађаја описане у књигама и сачуване у предметима чувених југословенских адвоката.

И трећа сезона серије Бранилац на филмски узбудљив начин са елементима драме и трилера доноси ванвременске приче, засноване на догађајима неких од највећих злочина и адвокатских случајева на простору бивше Југославије.

„Гледаоци ће моћи да уживају у десет нових узбудљивих епизода. Остали смо доследни истинитим причама наших чувених адвоката. Наравно, радимо испирисани њиховим књигама сачуваним предметима.Остали смо верни обичним људима. И даље пратимо приче обичних људи који су посрнули у животу", наглашава Јелена Светличић, креатор серије.

Нова сезона серије Бранилац води нас кроз седамдесете и осамдесете године прошлог века. У старој ваљевској чаршији Тешњар снимана је једна од прича која се дешавала у Македонији.

„Ово је албанска прича у којој се објашњава беса кад је у питању једно од највећих зала, а то је крвна освета“, каже глумац Тони Михајловски.

„Тако да су стврно занимљиви сви ти односи и просто то старо време које носи са собом тај текст, тај неки дух старог времена који се осећа“, напомиње глумац Денис Мурић.

И овај серијал највећим делом се снима у општини Уб. Екипа ће посетити и Тару, Мостар и друге локације. Почетак емитовања треће сезоне серије Бранилац очекује се у октобру на РТС-у.

субота, 27. април 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво