Читај ми!

Квиз „Потера“ и фото-финиш за памћење

У вечерашњој епизоди квиза „Потера", трагач Милорад Милинковић је имао достојне противнике, који су у заједничку касу успели да убаце 780.000 динара, а потом и да их задрже.

Да је битно шта уносимо у себе, како када је у питању храна тако и информације, показао нам је Алекса Јорга, за кога је водитељ Јован Мемедовић на самом почетку наступа открио да је син познатог лица – професорке докторке Јагоде Јорге, специјалисте за исхрану људи. Овај дипломирани економиста је прву игру завршио одлично са 120.000 динара у каси, али га то није омело у жељи да се докаже и прихвати понуду од 600.000 динара.

Иако му је Трагач захваљујући само једном пољу предности дисао за вратом, Алекса је успео да се на задовољство тима, избори за већу суму.

Други је наступио симпатични Душан Дамјановић, који је Мемедовићу најпре покушавао да објасни да ли је из Крагујевца или Параћина, а потом и чиме се бави десктоп паблишер. Пошто је у првој игри освојио 105.000 динара, Душан је решио да их задржи и у другој игри.

Испао је на последњем питању, а његово незнање овога пута погодило је водитеља лично. На питање које од понуђених језера није вештачки направљено на Дрини, Душан је одговорио Перућачко, на шта се Мемедовић ухватио за главу.

Шармантна мастер професорка француског језика Јелена Стојановић поздравила је на почетку наступа своје ђаке, а онда лако дошла до 105.000 динара, које је одлучила да задржи и у другој игри.

У једном тренутку је деловало да ће је Милинковић сустићи, али спас је стигао на последњем питању, на које је одговор професорка знала и на српском и на француском језику.

Срећко Васовић, програмер, је Јовану и гледаоцима испричао да се, након тринаест година живота у Сједињеним Америчким Државама, вратио у родни Обреновац, јер је пожелео да му деца расту у домовини.

Својих 75.000 динара је без већих проблема дотерао до заједничке касе, на шта му је Трагач рекао да је тако могао да прође и са вишом сумом.

Са 780.000 динара у заједничкој каси Алекса, Јелена и Срећко су стигли до 18 корака предности, мало за сигурну победу, довољно за неизвесну партију до самог краја. И тако је било!

На само корак предности, две секунде до истека времена водитељ је почео да чита питање Трагачу, али је време истекло! Овакав фото-финиш у корист такмичарског тима скоро није виђен!

субота, 27. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво