Читај ми!

Крај четврте сезоне „Радио Милеве“, нове авантуре на јесен

Дошао је крај и четврте сезоне „Радио Милеве“. Иако у последњој епизоди Милева прави списак ко треба да дође, а ко никако није пожељан на њеној сахрани, самоуверена и енергична пензионерка наставиће и у петој сезони да нас засмејава и изненађује са својом породицом и живописним комшијама из Ранкеове 12.

Током протекле три године серија Радио Милева постала је јединствен телевизијски феномен, обарала рекорде гледаности и окупљала све генерације испред малих екрана.

Стварно сам срећна, ово се ретко дешава у животу да добијете један тако велики задатак, на овако дуг временски период. Срћна сам што нас ова серија враћа у неко време неке љубави, искрености и племенитости. Овде су све неки добри људи у овој згради у Ранкеовој 12 и та доброта нас је некако узела под своје“, рекла је глумица Олга Одановић.

Сви су сагласни у оцени да дуго нисмо имали толико успешну хумористичку серију. Уходана екипа увелико снима нове епизоде.

„Милева је направила ту сублимацију комедије и топле поруке, породичне приче, заборављених вредности. Милева пропагира врло често неке лепе животне ствари које смо заборавили“, рекао је глумац Никола Којо.

„Сви смо једна велика фамилија с каквим год задацима да се носимо. Има ту и напорних, целодневних снимања, поготово сталним ликовима, али та атмосфера шире фамилије се преноси преко камере до гледалаца" истакла је глумица Анђелка Прпић.

Пета сезона „Радио Милеве“ имаће 40 епизода које ће бити емитоване на јесен, на Првом програму РТС-а.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво