Читај ми!

Близанци поново заједно после 35 година! Шварценегер и Девито потврдили да се „крчка“ наставак хит комедије

Арнолд Шварценегер поделио је фотографију са својим колегом и дугогодишњим пријатељем Денијем Девитом, а две филмске легенде потврдиле су да се планира наставак култне комедије „Близанци“.

Шварценегер је позирао заједно са Девитом и његовом ћерком Луси након бродвејске представе I Need That у којој глуме: „Мој брат! Било је фантастично гледати Денија на Бродвеју.“

„Он и Луси и остатак поставе забављали су публику, која се смејала и уживала у сваком минуту. Једна од најбољих представа на којој сам био, прави спектакл са срцем. Не могу да дочекам да поново радимо заједно“, истакао је Шварценегер.

У Близанцима су Шварци и Девито глумили Џулијуса и Винсента, који откривају да су близанци зачети током тајног експеримента у лабораторији. Иако је имао скроман буџет од 15 милиона долара, филм је постао огроман хит са зарадом од 216 милиона долара.

Глумачки пар има у плану наставак хит комедије који треба да се зове Тројке, а трећи члан се шушкало да ће бити Еди Марфи, мада се у последње време помиње и Трејси Морган.

Наставак је већ требало да почне да се снима, али је продукција одложена због смрти редитеља Ивана Рајтмана који је преминуо у фебруару 2022. године.

субота, 27. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво