Читај ми!

Нада Шаргин о „Позиву": Жене могу да носе серију, публика је – ухваћена

Протеклог викенда на Првом програму РТС-а гледали смо прве две епизоде нове серије „Позив“. То је био најгледанији серијски садржај у земљи. Серију је пратило више од милион гледалаца, а по реакцијама публике, рекло би се да са нестрпљењем очекује следећи викенд.

„Позив“ је серија са причом која је динамична и пуна преокрета, а глумачка поставка сјајна. Редитељ Марко Ђилас и сценаристи Ива Митровић и Марко Поповић успели су да привуку пажњу гледалаца. Пред публиком су трећа и четврта епизода.

Глумица Нада Шаргин, сумира утиске о најгледанијој серији у земљи, и каже да похвале стижу са свих страна и да је од великог броја људи добила поруке о томе да им се серија веома свиђа, и да им је, док гледају „напето и занимљиво“.

„Присуство Мирјане Јоковић им јако прија на екрану, просто је фалила, и та велика њена харизма и снага, увек је била, бар мени, и као детету, јако узбудљива, да је одличан каст, да је добро написано...“, рекла је, у Јутарњем програму, Нада Шаргин.

Женску екипу у „мушким водама“ чине још и, између осталих, Ана Франић, Снежана Богдановић, Даница Недељковић, Исидора Минић, Бојана Стефановић...

Глумица се присетила серије Пет, која је била емитована на РТС-у, са пет главних женских ликова, што је за њу, како каже, доказ да „са женама може да се води прича и да ће бити гледана“.

Аница Рељић је бивша полицијска инспекторка која сада ради у кол-центру, чији лик тумачи Мирјана Јоковић. Нада Шаргин игра Соњу Тошић, која је богата, самохрана мајка, и која прима позив који јој мења живот. Софија нестаје, прича се уплиће у ранији живот Анице и све почиње да се преплиће...

„Добро је све то запетљано и не зна се шта се сада дешава са Соњом, не смем да откријем, могу само да обећам да ће бити узбудљиво. Гледаност и прве и друге епизоде са женама, доказала је да је интересовање велико и да је просто, ухваћена публика“, додала је Шаргин.

Мирјана Јоковић као глумица није била присутна на нашим просторима 15 година.

„Нас две смо негде компатибилне, јако смо се радовале, и једна и друга, да уђемо заједно у кадар и ишчекивале смо то јер се познајемо од пре... Са њом у кадру ми је било генијално и захвална сам“, додала је Нада Шаргин.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво