Читај ми!

Снимаће се и трећа сезона серије „И тек тако“ – неки се радују, а неки не

Платформа за стриминг ХБО Макс, на којој се приказује серија „И тек тако“, објавила је да ће се снимати и трећа сезона серије .

Серија је настала 2021. године у Њујорку. Прича о три жене које живе своје интертесантне животе и невероватне животне приче у педесетим годинама. Прича је почела серијом Секс и Град када су биле девојке. Иначе серија прати период од првих забављања у девојачким данима до њихових педесетих година.

У серији глуме Сара Џесика Паркер, (колумнисткиња Кери Бредшо), Кристин Дејвис ( галеристкиња и трговац уметнинама Шарлот Јорк), Синтија Никсон ( презапослена адвокатица Миранда Хобс).

У наставку серије четврта улога Саманта Џоунс, односно Ким Катрал је изостављена. Она се вратила и глуми у другој сезони серије.

У серији глуме Сара Рамирез, Тони Данза, Вили Гарсон и Џон Корбет.

Извршни продуцент серије И тек тако, Мајкл Патрик Кинг, у саопштењу за јавност истакао је да је одушевљен наставком серије која ће имати и трећу сезону.

„Драго нам је што проводимо доста времена у 'свемиру Секса и града', и новим животним причама амбициозних ликова које играју невероватни глумци“, истакао је продуцент серије.

Глумачка поставка треће сезоне још увек је тајна.

Иако је серија добила бројне критике, њен наставак је најгледанија серија на ХБО Макс платформи. Такође се многима није свидела улога Саре Рамирез која глуми лик Че у серији.

Ким Катрал која глуми чувену и популарну Саманту Џоунс, истакла је да није добила позив да глуми и новој серији. Икона стила и комуникације, један од омиљених ликова љубитеља серије, враћа се у серију у финалној епизоди друге сезоне И тек тако. Она је модерна, самоуверена, и глуми успешну извршну директорку за односе с јавношћу.

Њен лик уведен је у серију тако што је из Лондона, где живи, позвала кери да јој каже да је њен лет за Њујорк отказан.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара