Читај ми!

Камионџије обрнуше и трећи круг - почиње нова сезона серије

Трећа сезона игране серије „Камионџије доо", почиње емитовањем прве од дванаест епизода. Животи главних јунака Жиће и Баје, различите судбине многих ликова, неговање заборављених вредности, уз мноштво обрта и авантура, доноси трећи део ове телевизијске саге. Продукцију потписује РТС и „Нира-Про".

У трећој сезони Камионџија биће свадби, сахрана, порођаја, циркуса. Кроз занимљиве и духовите, а друштвено актуелне авантуре, Жића и Баја промовисаће идеал пријатељства, помагања, разумевања и поштовања.

„Битно ми је што смо се дотакли неких важних друштвених тема на духовит начин, тј. овом лику који ја играм Жићи се дешава да донесе неке важне одлуке и промени нешто у свом животу и надам се да би то могао бити пример многим другима", рекао је глумац Тихомир Станић.

„Родољуб је неко ко тражи начин како да заради пере а да не мрда баш много. Он жонглира са некаквим изразима, провајдер, апликација, са неким модерним изразима који припадају неком другом свету а не његовом па је у толико нескладан и смешан", каже глумац Небојша Илић.

Атрактивна визуелно, људска и топла прича о малим људима, партнерству и породици. Укратко, на овај начин трећу сезону Камионџија описује редитељ Филип Чоловић.

„Ми се бавимо неким темама на наш начи али отварамо важне теме за наше друштво у овом тренутку. Тако да ће ова бити најлепша, најлепршавија сезона од свих до сада", каже Чоловић.

Камионџије „обрнуше" и трећи круг, ко их, поред среће на том путу прати, можете видети на нашем Првом програму викендом од двадесет сати.

субота, 01. јун 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије