ИЗ ЧАСА У ЧАС

„Све у исто време“ однео седам Оскара, велики повратак Брендана Фрејзера

Научнофантастична акција „Све у исто време“ апсолутни је победник 95. доделе Оскара са седам златних статуета, укључујући и ону за најбољи филм. Ратни спектакл „На западу ништа ново“ однео је четири Оскара, а церемонију је обележио и велики повратак Брендана Фрејзера, који је проглашен најбољим глумцем.

Театар Долби угостио је по 95. пут крем филмске уметности. После много времена један акциони филм Све у исто време је помео конкуренцију и апсолутни је победник вечери са седам Оскара, укључујући и најважнију категорију – за најбољи филм.

Мишел Јео је прва Азијаткиња која је проглашена за најбољу глумицу за улогу у Све у исто време, а Данијел Кван и Данијел Шајнерт освојили су Оскаре за најбољу режију и оригинални сценарио.

Средином вечери чинило се да је немачка продукција На западу ништа ново на добром путу да направи изненађење, али је ратни спектакл подвукао црту на четири освојена Оскара. Брендан Фрејзер се у мејнстрим глумачке воде вратио у великом стилу и проглашен је најбољим глумцем за улогу у филму Кит.

Губитник вечери је драма Духови острва која се одиграва током ирског грађанског рата, јер није освојила ниједан Оскар од девет категорија у којима је номинована.

Празних руку остали су и Фабелманови, Тар и Елвис

Домаћин вечери био је Џими Кимел, искусни комичар водио је програм без претерано много изненађења, а вече је прошло много мирније од прошлогодишње доделе.

субота, 04. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво