Читај ми!

„Индиго кристал“, како пронаћи прави пут

Дебитантско остварење редитеља и сценаристе Луке Михаиловића, филм „Индиго кристал“ премијерно ће бити приказан 7. марта у Београду.

Тема филма крије се и у самом наслову. Сазнаћемо ко су представници генерација „индиго“ и „кристал“, како изгледа свет у којем живе и да ли је могуће у мору странпутица пронаћи прави пут.

У глумачкој екипи Нина Јанковић, Денис Мурић, Павле Менсур, Милош Петровић Тројпец, Горица Поповић, а главну улогу игра Миодраг Радоњић.

Управо је један од оних који траже прави пут Вук, ког глуми Радоњић. На питање да ли се на њега највише односи поднаслов – „није слобода да радиш све што хоћеш, слобода је да не радиш оно што нећеш“, глумац одговара да се реченица посредно односи и на Вука, али и на друштво у целини.

„Човек живи у том систему да не можеш да урадиш све што хоћеш, али у великом броју случајева можемо да изаберемо шта нећемо. Тај избор шта нећемо зависи од наших одлука, које носе позитивне или негативне последице“, наводи Радоњић.

Оно што га је највише привукло код филма јесте прича коју је млади редитељ желео да исприча.

„Јако ми је било занимљиво што је сместио причу у један миље улице, али су слојеви те приче много дубљи“, истакао је Радоњић.

Карте за београдску премијеру филма у МТС дворани су распродате, због чега ће 7. марта бити додатне премијерне пројекције у „Синеплекс галерији“. Екипу очекује и посета другим градовима, а од 9. марта Индиго кристал ће бити на биоскопским репертоарима широм земље и региона.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво