Читај ми!

Филм „Усековање“ – откривање породичних тајни за славском трпезом

Када је екипа филма „Усековање” одлучила да снима филм о једној српској слави, једини страх им је био да ће причу разумети само узак круг људи и да тема није универзална. Реакције публике које су филм већ виделе на фестивалима, ипак су их демантовале.

Гостујући у Београдској хроници, глумац Павле Менсур истакао је да ово филм о свима нама. „У нашем филму не бих све откривао, али се филм бави свима нама, бави се просечном српском породицом, несигурностима, тајнама, многи ће се препознати", рекао је Павле Менсур.

„Носим свежи утисак са Кустендорфа где је била претпремијера филма. Пре тога, филм је учествовао на неколико фестивала. Публика у Москви је препознала филм, који је добио награду публике. Награђен је и Синиша Цветковић за режију што је реткост", рекао је продуцент Зоран Јанковић.

„Родитељи у филму су ми феноменални. Бојан Жировић и Александра Балмазовић. А у филму глумим лик Јована, који је црна овца у породици. Тако се осећају многи млади данас. Најважнија и кључна ствар је да се успостави квалитетна, зрела и професионална енергија међу глумачком екипом, јер глумимо једну породицу", истакао је Менсур.

Београдска премијера филма Усековање је 7. фебруара у МТС дворани у Београду, а 8. фебруара у Новом Саду.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво