Читај ми!

И после три године „Тата и мама се играју рата“

Друга сезона серије „Мама и тата се играју рата“ од 17. децембра стиже на наш Први програм. Ауторски тим вечерас се поклонио домаћој публици која је премијерно погледала прву епизоду у МТС Дворани.

Прича се наставља три године касније. Затичемо ликове које смо заволели у сасвим другачијим ситуацијама. Многи су испунили амбиције, остварили жеље, а да ли су сада заиста срећни, то је главно питање које поставља друга сезона. Стиже нам десет нових епизода.

Креатор серије је Гордан Кичић.

„Публика је та која је пресудила, заправо. Ми смо већ тестирали прве две епизоде друге сезоне на Сарајево филм фестивалу. Публика је дивно одреаговала у целом региону. Једва чекам да видим какве ће бити реакције наше публике 17. децембра када креће емитовање. Врло сам задовољан и срећан, мислим да смо урадили добар посао. Серију смо режирали Марко Манојловић, Мина Ђукић и ја. Гвозден Ђурић, Марко Манојловић и ја смо писали сценарио“, каже Кичић.

Додаје да се у другој сезони настављају путешествије породице Радисављевић.

„Вељко доживљава светски успех у Нетфликсовој серији у Словенији, међутим због смрти свог оца он се враћа у првој епизоди и пратимо заправо тих десетак дана његовог живота у Београду док се не заврши тај један тежак, емотиван догађај за њега и његову породицу. Заправо тај догађај ће нагнати пуно неких ствари у њему и осталим ликовима да се ствари промене“, истиче Гордан Кичић.

Нове епизоде серије Мама и тата се играју рата гледаћемо суботом и недељом од 20 часова на Првом програму РТС-а.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво