Читај ми!

Кухиња мога краја: Луд лаб

У последњој епизоди најпопуларнијег кулинарског шоуа – Кухиња мога краја, између осталих војвођански специјалитета који су нам дошли из Врбаса, гледаоци су имали прилику да виде и рецепт за укусну посластицу, симпатичног назива „Луд лаб“.

Као шеста и најстарија такмичарка најновије сезоне кулинарског шоу програма Кухиња мога краја представила се Стефанија Мажић из Врбаса. Своје другарице угостила је право војвођански и пружила им прилику да осете укус старих јела. Између осталог, послужила је и чоколадни колач са вишњама симпатичног назива, Луд лаб.

Седам домаћица из разних крајева Србије и у овој, 11. сезони са радошћу подржавају једна другу у такмичењу за награду од 200.000 динара, коју осваја она која је по оценама својих супарница, али и другарица спремила најбољи ручак и оставила најбољи утисак.

Догодовштине седам домаћица, пратите сваке недеље у емисији Кухиња мога краја од 15.20 на Првом програму РТС.

среда, 03. септембар 2025.
23° C

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом