Читај ми!

Тихомир Станић: Мешали су Тику Арсића и мене, а ми смо то користили

Глумио је Бранка Радичевића, Дона Кихота, Јована Стерију Поповића, краљеве, цареве , митрополите, писце, политичаре, нобеловце, ђаволе и Камионџије – Тихомир Станић.

Завршено је снимање серије "Камионџије", и она би ускоро требала да почне да се емитује на РТС-у. Тихомир Станић је рекао да има осећај великог задовољства. 

"Ненад Јездић и ја снимали смо цело лето и у јесен смо загазили и нисмо имали оптерећење. Ми не играмо ликове Чкаље и Вујисића, ми играмо неке друге ликове и на другачији начин", рекао је глумац Тихомир Станић гостујући у Београдској хроници РТС-а.

Поводом тога што се Ненад Јездић зарази коронавирусом, Станић је рекао да се чују и дописују.

"Чувам се колико могу, радим много, јер постоје пројекти које као глумац не могу да обуставим. Ми постојимо да људима скренемо пажњу не само са свакодневних проблема, да наказности покажемо њено лице, дужни смо да играмо са више ентузијазма када дођу оваква тешка времена", истакао је глумац.

Додаје да када човек ради посао који воли и који је одабрао, онда може бити само срећан и задовољан – "Тешко је лекарима, наставницима, то су професије које су подцењене у нашем друштву деценијама".

Станић је прокоментарисао и смрт његовог колеге Тихомира Арсића. 

"Тихомир Арсић је био мој велики пријатељ, ми се дружимо већ 40 година. Људи нас често бркају и замене, а ми смо то користили. Изгубио сам драгог пријатеља кога сам много волео. Знао сам да је болестан и да је то изгледало неминовно. Он се храбро борио са болешћу. Тешко ми је због тога", рекао је глумац Тихомир Станић.

субота, 18. мај 2024.
13° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара