Финчер снима филм о настанку Фејсбука

"Друштвена мрежа" је филм о настанку интернет сајта Фејсбук који ће режирати Дејвид Финчер. Филм говори о последицама огромног успеха ове друштвене мреже на животе њених оснивача. Главне улоге за Џесија Ајзенберга, Џастина Тимберлејка и Ендруа Гарфилда.

Студио Коламбија пикчерс и режисер Дејвид Финчер снимиће филм "Друштвена мрежа", који ће говорити о настанку интернет мреже за дружење Фејсбук.

Сценарио је написао Ален Соркин, према књизи "Случајни милионери" Бена Мезрича.

Џеси Ајзенберг играће оснивача друштвеног сајта Марка Закерберга, а Џастин Тимберлејк Шона Паркера, једног од оснивача Напстера, који је постао директор Фејсбука.

Ендру Гарфилд ће тумачити улогу Едуарда Саверона, суоснивача Фејсбука који се сукобио са Закербергом око прихода које је Фејсбук доносио.

Снимање почиње у октобру у Бостону, а потом ће се наставити у Лос Анђелесу. Извршни продуцент филма биће Кевин Спејси.

Филм ће бити прича о настанку и развоју Фејсбука, друштвене мреже која је створена 2004. године у студентском граду универзитета Харвард, али и о томе како је огроман успех пројекта и зарада коју је донео изменио животе људи који су га створили.

Дејвид Финчер је најпознатији по својим мрачним филмовима као што су "Седам", "Борилачки клуб" или "Зодијак", а за режију филма "Необичан случај Бенџамина Батона" био је номинован за Оскара.

Ајзенберг, који ће тумачити главну улогу, глумио је у хорору Веса Крејвена "Проклети", а последњи филм који је снимио, "Зомбиленд", биће у америчким биоскопима од 2. октобра.

Познати певач Џастин Тимберлејк појавио се до сада у неколико филмова, а последњи у којем је глумио је "The Open Road".

Последње остварење у којем је глумио Ендру Гарфилд је филм Терија Гилијама "Имагинаријум доктора Парнасуса".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво