Читај ми!

Удес на снимању новог Бонда

Да не би ударио у статисте на филмском сету "Skyfall"-a, у чувеној истанбулској Капали чаршији, каскадер на мотоциклу се закуцао у излог 330 година старе златаре. Ко ће то да плати, пита се власник радње, који ће морати да је затвори јер не сме ништа да пипне без одобрења Већа за споменике.

На снимању најновијег филма о Џејмсу Бонду, Skyfall, један каскадер је изгубио контролу над својим мотоциклом, на сету у Истанбулу, и закуцао се у излог 330 година старе радње у Капали чаршији (Великом базару), која датира из 15. века, преносе турски медији.

Каскадер је покушао да избегне судар са статистима док је јурио уличицама чувене наткривене тржнице, али је изгубио контролу над двоточкашем и ударио у излог златаре.

„Лепо је што је Капали чаршија изабрана за локацију, али нас нико није упозорио да ће снимање изгледати овако", рекао је Мете Бојбеји, власник радње у којој су некада куповали припадници Отоманског двора.

„Овим местом управља Веће за споменике и не смемо ни излог да променимо без њихове дозволе", рекао је Бојбеји.

Завршавање папирологије неопходне за замену излога ће потрајати, а радња ће тада бити затворена, што ће Бојбејиа коштати.

„Нико из филмске екипе није дошао да ме пита колики су моји трошкови. Поднели смо пријаву полицији", преноси власникове речи агенција Ројтерс.

Филм Skyfall премијерно ће бити приказан у октобру. То је 23. филм у популарној франшизи о британском тајном агенту кога трећи пут глуми Данијел Крејг.

Заплет најновијег филма је строго чувана тајна и продуценти су само најавили да ће у филму „Бондова лојалност према 'М' бити стављена на тест, јер њена прошлост долази да је прогони".

Бондови филмови Из Русије са љубављу (1963) и Свет није довољан (1999) такође су снимани у Истанбулу.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара