Читај ми!

„Статус кво“ снима акциони филм!

Рок ветерани из групе „Статус кво“ започињу филмску каријеру, ни мање ни више него акционим филмом који ће снимити на Фиџију!

Чланови легендарне британске рок групе „Статус Кво" (Status Quo) одлучили су да се опробају и на великом платну.

Рок ветерани се сада налазе на Фиџију где снимају свој први филм, 90-минутно акционо остварење чија се премијера очекује идуће године, пише лондонски Телеграф.

Рик Парфи, Алан Роси и остали чланови бенда ће играти сами себе у филму под насловом Bula Quo! што означава поздрав добродошлице на језику становника Фиџија.

Режија је поверена Стјуарту Сент Полу који је и аутор сценарија, а познат је по томе што је радио на филмовима као што су Осми путник и Бетмен.

„Пристао сам чим сам сазнао да се филм неће снимати на неком хладном месту", рекао је певач и гитариста бенда, 63-годишњи Парфит.

Чланови групе „Статус Кво" већ имају једно глумачко искуство. Године 2005. појавили су се у једној од епизода британске култне сапунице "Coronation Street".

Група „Статус Кво" објавила је 28 студијских албума, а међу њеним најпознатијим хитовима су песме Paper Plane, Caroline, Down Down, Rockin' All Over the World, In The Army Now и Whatever You Want.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара