Читај ми!

Само немој да га огребеш!

Тако се то ради у Холивуду. Да би премијера филма „Осветници“ била што атрактивнија, глумцу Роберту Даунију Џуниору је омогућено да се на црвени тепих довезе у 9,2 милиона вредном супераутомобилу, који његов лик Тони Старк вози у овом остварењу.

Док многе познате личности на премијере са црвеним тепихом долазе лимузинама са возачем, Роберт Дауни Џуниор више воли сам да се довезе, пише Дејли мејл.

Четрдесетседмогодишњи глумац ниje на америчку премијеру свог најновијег филма, Осветници (The Avengers), стигао само са стилом, већ и у лику који тумачи.

Појављивање пред "El Capitan" биоскопом у Холивуду у „акури" Тонија Старка (Ајрон мена), вредној 9,2 милиона долара, једноставно није могло да прође незапажено.

Посебно ако се паркирате испред улаза, на сред црвеног тепиха, пред гомилом обожавалаца и фото-репортера.

Мегалуксузни аутомобил одликује опрема коју не можете ни да замислите - волан који идентификацију возача врши преко скенирања длана, холограмска копија околине у којој се налазите (што би ваљда требало да га учини невидљивим), деветостепени мењач, дијамантско-кварцне кочионе чељусти, отпорност на метке, шофершајбна са ноћним видом, невидљивост на радару...

Звучи нестварно, па се намеће питање шта све од наведене опреме стварно постоји на њему.

„Ајрон мен" и његова супруга Сузан изашли су из супераутомобила смешећи се. А ко и не би после вожње овог чуда чије регистровање кошта 6.782 долара!

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво