Читај ми!

Спремно „Ледено доба 4“

Четврти део франшизе „Ледено доба“ синхронизован је на српски језик, а у домаћим биоскопима се очекује од 5. јула. У новој три-де анимираној авантури, главним јунацима гласове су позајмили Никола Ђуричко, Срђан Милетић и Воја Брајовић.

Након што катаклизма изазове раздвајање континената, Мени, Сид и Дијего ће се упустити у највећу авантуру до сада. Плутајући на леденом брегу, одвојени од остатка крда, њих тројица покушавају да се преко мора врате кући.

Изазови пред њима никада нису били већи – морска створења, непознати нови свет, гусари. Скрета, који још увек јури свој жир, овога пута очекују авантуре у каквима се ниједна праисторијска веверица није нашла.

Остварење Ледено доба 4: Померање континената 3D, који ће се у домаћим биоскопима приказивати од 5. јула, синхронизовано je на српски језик.

Никола Ђуричко позајмљује глас мамуту Менију, Срђан Милетић лењивцу Сиду, Воја Брајовић тигру Дијегу, Исидора Минић мамуту Ели, а Горан Јевтић и Лако Николић опосумима Крешу и Едију.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво