Читај ми!

Живот бих дала да глумим Витни

Неке од најпознатијих жена светског шоу-бизниса утркују се за главну улогу у филму о животу Витни Хјустон. Ријана је до сада изразила највећу жељу да то буде баш она, тврдећи да би за то и живот дала јер јој је Витни била идол и због ње је и почела да се бави музиком.

За Ријану, Витни Хјустон је била идол, због ње је почела да пева и као дете сањала музичку каријеру.

Смрт америчке поп диве је јако растужила певачицу са Барбадоса, која је изразила жељу да Хјустоновој ода омаж тако што ће је глумити на филму.

У интервјуу за агенцију АП, млада звезда је рекла да прижељкује ту улогу и да сања да јој једног дана неки редитељ понуди да глуми певачицу која је била њен узор.

„Прва песма у коју сам се заљубила била је песма Витни Хјустон I Will Always Love You. То ме је инспирисало и дало подстицај да се бавим музиком, тако да се може рећи да је она делимично одговорна што се данас бавим овим послом", рекла је Ријана.

Звезда са Барбадоса је додала да би била спремна да се телом и душом унесе у тај пројекат.

„За то бих дала живот, јер бих заиста желела да тај филм успе. То је велика улога и без обзира ко је буде играо мораће добро да обави тај посао", истакла је певачица.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво