Читај ми!

Деда Мраз стиже с крова и носи пакетиће за децу У Тиршовој

Иако је до Нове године остало још 10 дана, за оне којима су осмех на лицу и испуњење жеља најпотребнији, поклони и Деда Мраз, су већ стигли.

Традиционално чланови Горске службе спасавања, а међу њима су и лекари клинике у Тиршовој, пронађу најбољи начин да обрадују најмлађе који су на болничком лечењу.

Добре деке у црвено-белим оделима пронађу начин да дођу до најмлађих. Изузетно је важно да дођу до оних пацијената који су у здравственим установама. Једна од њих је Клиника у Тиршовој у коју традиционално долази Деда Мраз. Пре Нове године доноси поклоне, уз подршку Горске службе за спасавање.

Традиционално, већ четврту годину заредом момци из Горске службе спасавања деле пакетиће. Идеја је настала током коронавируса, када је све било затворено, а хтели смо да обрадујемо децу“, рекао је директор клинике др Синиша Дучић.

Како је истакао, на лечењу у Тиршовој скоро је 200 деце и сви ће добити пакетиће.

Пакетиће делимо из три пута, јер их компаније донирају. Деси се да деца добију и по два, три пакетића. Дечја клиника у Тиршовој је лидер у региону када је у питању лечење најмлађих пацијената“, напоменуо је др Синиша Дучић, директор клинике..

Током наредних дана ће пакетиће добити и деца клоја су на дијализи и која чекају трансплантацију преко удружеења „Нови живот“.

недеља, 02. јун 2024.
19° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије