Читај ми!

Мамурлуку одзвонило!

Невоље с мамурлуком ускоро ће постати само део ружне прошлости уз медикамент под називом "Blowfish"! Лек против нежељеног дејства алкохола Американцима ће бити доступан већ у јануару, а веома брзо стиже и у Велику Британију.

Америчка администрација за храну и лекове (Food and Drug Administration – FDA) одобрила је лек против мамурлука који је открила бивша радница у финансијском сектору и дипломирана студенткиња Харварда, Брена Хејсон, објавио је британски шоу-бизнис сајт Диџитал спај (Digital spy).

Лек назван "Blowfish", који садржи 1.000 милиграма аспирина, 120 милиграма кофеина и антацид (средство против киселине у желуцу), доспеће на америчко тржиште у јануару, а убрзо затим и на тржиште Велике Британије.

„Једног нарочито гадног јутра, које је било резултат нарочито добре претходне ноћи, почела сам да мислим како мора да постоји начин да имамо и добре ноћи и добре дане", рекла је Брена Хејсон.

„Испробала сам све лекове које сам могла да нађем и установила да биљни производи на тржишту који се узимају ноћ пре, баш и нису од неке помоћи. И отпочела сам потрагу за нечим што ће заиста деловати и што се може узети јутро након опијања", објаснила је жена којој ће многи бити захвални што је пронашла решење за мамурлук.

Хејсонова је додала да се одлучила да производ изнесе на тржиште након што је од других добила потврду да магична комбинација функционише.

„Након истраживања пронашла сам комбинацију која је деловала, и то брзо", рекла је Хејсонова и нагласила да је почела да је дели са пријатељима, који су јој стално тражили лек.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се