Читај ми!

Сваки пети не користи дезодоранс

Двадесет одсто мушкараца дезодоранс не сматра неопходним производом, показали су резултати истраживања. Исто толико припадника јачег пола, наводно, не користи ни шампон, па су стручњаци кренули у офанзиву - производе за негу мушкараца неће рекламирати метросексуалци, већ мужевније личности попут доктора Хауса!

Упркос порасту производње и потрошње препарата за негу мушкараца, резултати недавно спроведеног истраживања показују да 20 одсто мушкараца не користи дезодоранс нити било који спреј за тело.

Исто толико њих тврди да не користи шампон за прање косе(?!), док тројица од десет припадника јачег пола избегавају гел за туширање.

Интересантно откриће тима маркентишких стручњака "SPA Future Thinking" је и да привлачност супротном полу није главни мотив дотеривања.

Уместо тога, припадници јачег пола тврде да одржавање хигијене чини да се осећају добро, даје им самопоуздање и помаже им да напредују у животу.

Мање изненађује чињеница да млађи мушкарци троше више на козметику него њихови очеви, то јест припадници средње генерације.

Стручњаци се надају да ће велики преокрет у рекламирању производа за негу мушкараца, а који подразумева престанак појављивања метросексуалаца у рекламама и скретање пажње на мужевније личности, попут Хјуа Лорија, популарног доктора Хауса, допринети њиховом чешћем коришћењу.

Број коментара 21

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије