Читај ми!

Тетовирање рекламе на челу? Никакав проблем!

Више од 260 Чеха јавило се у веома кратком року на необичан оглас у којем се тражи кандидат за ходајућу рекламу, са тетоважом веб-адресе на челу!

Нови чешки Интернет претраживач ресторана је за свега неколико дана нашао човека - живу рекламу - који ће истетовирати адресу сајта на челу.

Интересовање Чеха за понуду да за 8.000 евра и годину дана бесплатних свакодневних оброка у ресторану по избору, било је тако велико да су се у првих неколико дана конкурса нашла 263 Чеха спремна да на челу носе центиметар високу црну адресу сајта.

Власник претраживача нашао се на муци кога да одабере и одлучио да то буде први човек који се јавио. Конкурс који је требало да траје до 30. априла, окончан је много пре времена.

„Били смо изненађени колико људи нам се јавило. Већ првог дана 170, а до данас 263!", рекао је за портал http://novinky.cz/ власник претраживача Јиржи Јуречка.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара